Svensk a la carte

Svensk à la carte

Med de bästa råvaror och stor kärlek lagar vi vår svenska à la carte. Restaurang Peking satsar på en vällagad svensk meny som ett komplement till de underbara asiatiska rätterna.

Smaklig måltid! /Loan och Hulan Huynh

Swedish à la carte

We cook a Swedish a la carte menu with care and with the best raw ingredients. Restaurant Peking puts its faith in a well prepared Swedish menu that is a complement to the existing marvellous asian dishes.

Enjoy your meal/Loan and Hulan Huynh

Förrätter - Starters

  • 201 TOAST SKAGEN 85:-

    Prawns and herbs in a dill sauce with bread

  • 202 KRÄMIG SKALDJURSSOPPA MED NYBAKAT BRÖD 89-

    Shellfish soup with cream and home-made bread

Varmrätter - Main course

  • 203 PEPPARSTEK PÅ OXFILÉ MED POTATISGRATÄNG 229:-

    Serveras med cognacssås
    Peppered fillet of beef with potato gratin and cognac sauce

  • 204 RYGGBIFF PÅ PLANKA MED GRÖNSAKER & BACON 189-

    Serveras med bearnaisesås
    Plank steak with bearnaise sauce

  • 205 FLÄSKSCHNITZEL MED STEKT POTATIS 169-

    Serveras med rödvinssås
    Wienerschnitzel with fried potatoes and red wine sauce

  • 206 FLÄSKFILÉ PÅ CHAMPINJONBÄDD MED KLYFTPOTATIS, SERVERAS MED BEARNAISESÅS & RÖDVINSSÅS 189-

    Pork cutlet on a bed of mushrooms with sliced potatoes and gravy, béarnaise sauce

  • 207 BLACK & WHITE MED KLYFTPOTATIS SERVERAS MED BEARNAISESÅS & RÖDVINSSÅS 209:-

    Fillet of beef and pork cutlet with sliced potatoes and gravy, béarnaise sauce

  • 208 KYCKLINGSALLAD MED RHODE ISLAND SÅS & NYBAKAT BRÖD 209:-

    Chicken sallad with Rhode Island sauce and home-made bread

Fisk – Fish

  • 209 BERGTUNGA PÅ GJUTJÄRN MED RÄKSÅS OCH CITRON 189:-

    Rock sole on a cast iron plate with prawn sauce and lemon

  • 210 PANERAD SPÄTTA MED KOKT POTATIS SERVERAS MED REMOULADSÅS 149:-

    Fried plaice with boiled potatoes and remoulade sauce

Dessert

  • 211 GLASS MED CHOKLADSÅS PÅ HUSETS VIS 69:-

    Vanilla ice cream with chocolate

  • 212 MJUKGLASS MED JORDGUBBSSYLT 69:-

    Soft ice cream with stewberryjam

  • 213 FIKON MED COGNAC OCH GLASS 69:-

    Figs with cognac and ice cream

Barnmeny – Children’s menu

  • 214 PASTA BOLOGNESE 78:-

    Meat Bolognaise with pasta

  • 215 KÖTTBULLAR MED BRUNSÅS OCH KOKT POTATIS 78:-

    Meat balls with brown sauce and boiled potatoes